ASICS Lenkkitossut Verkossa
Etusivu ::  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote


Olemme sitoutuneet säilyttämään yksityisyyden kaikkien vierailijoiden verkkosivuilla. Lue seuraavat yksityisyyden suoja ymmärtää, miten käytämme ja suojata tiedot, jotka annat meille.

Emme vuokraa, myy tai jaa henkilökohtaisia ​​tietoja muiden kanssa tai ei-osakkuusyrityksissä.

Voimme kerätä nimesi, tehtävänimike, yhteystiedot kuten sähköpostiosoitetta demografisia tietoja kuten postinumero, mieltymykset ja edut, sekä muut olennaiset tiedot asiakkaan tutkimusten ja / tai tarjouksia. Tämä tieto on ymmärtää tarpeitasi ja antaa sinulle parempaa palvelua ja tuotteita. Mainossähköpostia lähetetään uusista tuotteista, erikoistarjouksia tai muita tietoja, jotka mielestämme saatat löytää mielenkiintoisia käyttämällä sähköpostiosoitetta jonka annoit. Lisäksi voimme käyttää tietoja annetaan muokata sivuston mukaan teidän etuja.

Me tekee kaikkensa varmistaakseen, että ostoksen kokemusta nettisivuillamme on turvallista. Käytämme tehokkain Secure Socket Layers (SSLs) salaustekniikkaa suojaamaan menetys, väärinkäyttöä tai muuttamista käyttäjätiedot. Se vain lisää turvallisuutta koko tietovirta välillä Internet-selaimen ja meidän järjestelmä, siis antaa sinulle luottamuksen tarjota meille kortin numero. Lisäksi käytämme internet petollisen suojella Luottokorttien.

Ja kun rekisteröidyt sivuillamme, Varoitamme valitsemaan salasana, joka on vaikea arvata, mutta helppo muistaa. Ota protcet tilin tiedot, Jos löydät shadiness tilistäsi, ota yhteyttä meihin, me tarkistaa ongelmaksi.

Katso luottokortit, me hankkii luottokorttivaltuutuslomakkeen tietoja suoraan kortin myöntäneeseen pankkiin tarkastettavaksi ennen valmistumista liiketointa.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä sähköpostitse meidän Team.