ASICS Lenkkitossut Verkossa
Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus


Tervetuloa kengät Outlet-myymälä. Tarjoamme kaikenlaisia ​​tuotteita ja pääasiassa toimitetaan kautta Pikakuljetus. Nauti nopeita toimituksia ja vain 7-9 päivää toimitus. Varmista, että kohteita, toimitusosoite ja vastaanottajan nimi emmekä vastuussa menetetty lähetyksen.

Peruuta tilaus Policy

Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun, kun tilaat 6 tunnin kuluessa, ennen kohtaa ei voida toimittaa. Pahoillani, että emme voi peruuttaa tilauksen milloin lähettämällä ne pois. Kiitos ymmärtää. Jos välttämättä peruuttaa tilauksen, huomioi palautusoikeudesta. 20% ei palauteta luottokortilla maksu vähennetään luoton määrä.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys asiakaspalveluumme 3 päivän sisällä, kun olet saanut ne. Anna nimesi ja tilaustunnus kun yhteyttä asiakaspalveluumme. Kaikki tuotto eriä on säilytettävä alkuperäisessä kunnossa. Ei kulunut, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit kiinnitetty, ja sinun on maksettava tuotto palkkio, postikulut, istutuksia maksu.

Exchange Policy

Ota yhteyttä meille nimesi ja tilaustunnus kun haluat vaihtaa eri kokoa tai väriä 3 päivän sisällä. Jos haluat vaihtaa muita tyylejä, sinun on maksettava hinta levitä. Sinun täytyy myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, he auttavat sinua. Kaikki vaihto tuotteet on säilytettävä alkuperäisessä kunnossa. Ei kulunut, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä. Tarve maksaa istutuksia maksu, kahdesti postituskulut Western Union maksu.

Varmistaakseen oman sopiikin, varmista tilaustietosi. On kysymyksiä, ota meihin yhteyttä vapaasti.